Двукратният носител на „Еми“, актьорът Брадли Уитфорд („Бягай!“, „Вестник на властта“, „Западното крило“), Стив Зан („Войната за планетата на маймуните“) и Ламорн Морис („Нощни игри“, „Кое е това момиче?“) ще участват в лимитирания сериал от шест епизода „Долината на успеха“. Премиерата на поредицата стартира на 13.01. от 21:55 часа и от 22:55 часа, с два епизода.

Сериалът е продуциран от STXtv, телевизионното подразделение на STX Entertainment на Робърт Симъндс, заедно със създателя, режисьора и изпълнителен продуцент Матю Карнахан („Обител на лъжата“) и изпълнителната продуцентка Ариана Хъфингтън.

По време на технологичния балон на 90-те години, Силициевата долина създаде едни от най-влиятелните хора и най-разпознаваемите марки в света.

Долината на успеха“ повдига завесата

и представя на зрителите истинските истории на тези основоположници – приятелства, съперничества, победи и провали. Сериалът от шест части се ползва с безподобен достъп до най-революционните и изтъкнати фигури в технологичния свят и ще проследи съдбите, изградили историята на тази ера.

„Силициевата долина беше и все още е странно място – Холивуд за гении – казва Карнахан. – Дот-ком бумът през 90-те години отвори широко вратите не само за изумителни създатели, но и за Уолстрийт, масмедиите и сбирщина от впечатляващи шарлатани. Много се радвам, че ще работя с Брадли, Стив, Ламорн и останалите от звездния състав, най-вече защото всички те са новатори, точно каквито са реалните хора, чиито роли играят.“

Актьорският екип се допълва от Джон Карна („Lady Bird“, „Scream“ на MTV), който ще играе Марк Андрийсън, компютърен инженер, един от създателите на първия уеб браузър Mosaic. Дакота Шапиро („Аферата“) и Оливър Купър („Red Oaks“, „Project X“) играят студенти от Бръшляновата лига, които в общежитието си създават theglobe.com, една от най-ранните социални мрежи.

Долината на успеха“ разказва изненадващите,

провокативни и вдъхновяващи истории за първите пионери на Силициевата долина – казва Каролин Бърнстийн, изпълнителен вицепрезидент на отдела за разработка и продуциране на игрални продукции в National Geographic. – Матю и екипът му разработиха естествен и динамичен начин за вплитане на интервюта с истински икони на Силициевата долина, за да подсилят автентичността и непредсказуемостта на тази впечатляваща истинска история.“

Сериалът ще се излъчи в началото на 2019 г. по National Geographic в 172 държави и на 43 езика.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара