Блестяща и сияеща се появи Анджелина Джоли на премиерата на „Господарка на злото“ в Лос Анджелис.Вдъхновена от героинята си Злодеида, тя беше облечена черна кожена рокля, напълно отговаряща на мрачния образ, който актрисата пресъздава във филма. Анджелина беше подръка с Брад Пит и излъчваше щастие.Най-малката дъщера на двойката – Вивиан – направи своя филмов дебют в „Господарка на злото“, като партнира на майка си в ролята на малката принцеса Аврора.

Емоциите на звездното събитие бяха подсилени от нападението на човек от публиката срещу Брад Пит. След като прескочи огражденията, които разделят официалните гости на премиерата от феновете, и нанесе неочакван удар върху лицето на актьора, мъжът беше задържан от охраната. По-късно стана ясно, че това е познатият на властите украйнски репортер Виталий Седюк, който вече има няколко подобни проявления срещу известни личности.

Актрисата признава, че Злодеида е една от най-трудните роли в кариерата й, защото „тя проявява всички аспекти на това да си човек, въпреки че тя самата не е“. Макар почитателите на приказката „Спящата красавица“, вдъхновила създателите на „Господарка на злото“, да я познават като „злата орисница“, филмът разкрива неизвестни страни от историята и характера й. Героинята, „съживена“ от Анджелина Джоли, е сложен и много пластов образ, съчетание между доброто и злото. Актрисата я определя като „леко шантава, извънредно енергична, малко лукава и със страхотно чувство за хумор“.

„Господарка на злото“ излиза на 30 май 2014 г. в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара