Wizz Air стартира два нови маршрута от София: до Билунд (Дания) и Лондон Гетуик (Великобритания). От 3 юни 2020 г. новата услуга на WIZZ до датския град ще се извършва два пъти седмично, в сряда и неделя, предоставяйки на клиентите възможност да посетят родното място на легендарните играчки Lego. Билетите до Билунд вече са в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com или чрез мобилното приложение WIZZ на цени само от 47,99 лв.

Другият нов маршрут от София, който Wizz Air пуска днес, е втората услуга на авиокомпанията до Лондон, този път до летище Лондон Гетуик, което е най-натовареното местно летище след Хийтроу. Полетите ще започнат от 1 юни 2020 г., като най-ниската тарифа към момента е 66,99 лв.

Маршрутът ще се изпълнява всеки ден, осигурявайки на пътниците удобен график за пътуване до столицата на Обединеното кралство в пика на най-голямото европейско спортно събитие тази година:

Европейското първенство по футбол 2020.

Стадион „Уембли“ ще бъде домакин на общо 7 мача, включително полуфиналите и финала на турнира, така че ако планирате да присъствате на мачовете, трябва да резервирате своя WIZZ полет още днес.

Без значение дали сте футболен фен, Лондон е уникален град, който всеки човек трябва да посети поне веднъж в живота си.

Билунд, от друга страна, е прекрасен град в Южна Дания, който се е развил и просперира покрай компанията за играчки Lego, основана там през 1932 г. Ето защо, градът е известен като родината на Lego и се е утвърдил като популярна дестинация за семейна ваканция – от огромния увеселителен парк LEGOLAND, който разполага дори със собствен зоопарк Lego и хотел Lego, до самата фабрика за играчки LEGO и

зашеметяващия воден и увеселителен парк Lalandia.

След присъединяването на Лондон Гетуик и Билунд към софийската мрежа на Wizz Air, авиокомпанията вече предлага общо 51 маршрута от трите български летища – София, Варна и Бургас.  Wizz Air вече има 9 самолета, базирани в България – 7 в София и 2 на летище Варна, и разполага с местен екипаж от над 300 души.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара