За четвърта поредна година столичният хотел „Маринела“ на 23 и 24 март ще събере всички уиски, ром и вино фанатици, обикновени любители и начинаещи в сферата на качествените напитки на знаково за родната спиритс сцена събитие Whisky, Rum & Wine Master test -2018.

Срещу почти символична цена за билет, който ще дава достъп до марковите изкушения за двата дни на феста, ще се насладите на дегустацияна на редки селекции от целия свят, разположени на над 50 щанда.

Организаторте обещават щедър избор от коктейли, ликьори, че и 60-годишно уиски и припомнят, че мисията на добрата напитка е да сплотява.

Кулминация на събитието ще са различните майсторски и дегустационни класове – цели 16 +2 +2 на брой. Там от първо небце участниците ще научат всички тайни на някои от емблематичните шотландски елексири, ще открият непознати вкусови хоризонти и ще разберат как се случва магията. С две думи – ще станат истински уиски експерти. Част от класовете са за търсачи на удоволствието от ръчно изваяните пури и лукса в кристалните чаши.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара