Днес от 21:30 часа по bTV стартира първата комедия-драма в българския ефир – „Връзки“. В сряда, четвъртък и петък едно голямо семейство изпълнено с  любовни интриги и тайни ще отвори вратите на дома си за зрителите. Хроникьор на забавните истории е най-младия му член – 16 годишната тинейджърка Дара.

Vruzki_

Ослепена от блясъка на шеметната си кариера и високия си социален статус, топ архитектът Мика е оставила хармоничните отношения в семейството в ръцете на съпруга си – бившия патоанатом и настоящ брачен консултант Тони. Мотото на неговия кабинет е „прости решения за сложни брачни проблеми”. Въпреки твърдото си убеждение, че „родителите развалят първата половина от живота на човек, а децата – втората”, той се грижи по приятелски за двете си доведени деца – моделът на бельо Лия и журналистът-пътешественик Богдан, както и за собствената си дъщеря Дара.

След грандиозен скандал със съдружничката й, бизнесът на Мика се разпада, а с това и животът в цялата й фамилия. Но както знаем, злото никога не идва само. Заедно със семейните проблеми над главата на брачния терапевт Тони надвисва и един „несемеен“ – изкусителната красавица Ясмина Михайлович.  Романтичната искра пламва на фона на абсурдните опити на архитектката да спаси бизнеса си с благотворителна акция в Централния софийски затвор и шокът от пристигането на сина й с бъдещата си съпруга… Нищо, но само на пръв поглед.

„Връзки“ ще покаже защо мъжете обичат да си купуват скъпи коли, как се разпада десетгодишен брак за секунди и колко малко ти трябва, за да се почустваш желан. Зрителите ще видят защо Станимир Гъмов се възмущава, че пералнята не е тостер, как Мавриков интервюира бившата актриса и майка на Тони – Фелина,  каква е статистиката на интимността при брачните двойки, как Николай Урумов прави благотворителност в затвор, а Ива Екимова и кака Лара се завръщат към природата.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара