Средновековни кръвопийци ще намерят убежище в нощта на 31 октомври в Bedroom Premium Club. По традиция за поредна година клубът организира необикновен Хелоуин, като сега той ще бъде посветен на митичните герои. Кръвожадните същества ще отместят капаците на ковчезите си, ще оголят остри зъби и със заплашителна походка ще тръгнат на лов из старинната зала, в която ще бъде превърнат Bedroom Club. Ще тръгнат на лов за свежа плът и кръв! Една история на ужасите, в който ще има от всичко по-много, за да бъде атмосферата достатъчно страховита – мрак, паяжини, тарантули, вещици, зомбита…

Сред вцепенените от очакване на страховитата развръзка ще се промъкнат 10 жадни за кръв модерни вампирки, всъщност не толкова страшни, колкото секси. Мнооого секси дори… Телата им ще се заизвиват в ритъма на техния вампирски ритуал, ще се заусукват около пилона в центъра на вапмирското и вещерско сборище.

Уплашихте ли се? Отпуснете сърца! Ако древните келти и техните ирландски потомци подобно на нашите кукери са гонели нечистите сили в деня на Вси светии (Хелоуин) със страховити маски и буйни огньове, в Bedroom Premium Club няма да бързат да гонят вампирите, гоблините и таласъмите. Вместо това ще извършат специален магически ритуал. Тримата магьосници – диджеите Dimo BG, Andrew и C-fusion – чрез своята музика ще призоват Духа на купона! Той има само едно условие, за да се появи – вампирите да си тръгнат чак на зазоряване от Bedroom Premium Club.

0 Коментара