През пролетта всичко става леко, цветно, нежно и ефирно. Модните тенденции при бельото този сезон са подчинени на две думички – елегантно и секси. Така ги видя и дизайнерският екип на марката Wild tear, чиято нова колекция бе представена на ексклузивно модно ревю във Велико Търново.

Revu_Wild tear (3)

Дефилето се проведе в рамките на ежегодния пролетен бал на дамския Лайънс клуб „Велико Търново – Царевец“ по случай 100 години Международно Лайънс движение. Тази година мотото на благотворителното събитие бе: “За здравето на нашите майки, сестри и дъщери!“

Новата модна марка Wild tear също се включи в  кампанията, като предостави на търг бижуто на своята първа колекция – стилно и луксозно ръчно изработено боди с повече от 500 естествени кристали Сваровски. То бе продадено за сумата от 2000 лв. Средствата ще отидат за закупуването на специализирана техника за местния онкодиспансер.

Учреди се и стипендия за 12-годишната Кристиана Кирилова, която е напълно незряща, но е с изявени музикални заложби. Момичето ще взима уроци при известния вокален педагог доц. Алекс Боварян.

Първата колекция на Wild tear залага на богата палитра от цветове, а акцент е нежната и предизвикателна дантела. Цветовете на марката са от класическите бяло, телесно и черно през прасковено до съблазнителните рубинено-червено и лилаво. Фокусът на премиерната серия са принтовете с флорални мотиви, както и дантелените гърбове на сутиените, които са чудесен летен аксесоар.

Моделите на Wild tear засега могат да се поръчат само онлайн.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара