Видеото към кампанията на H&M For Every Victory отбелязва силата на спорта, който заедно с непоклатимата вяра в себе си може да преобърне живота на всеки. Стартът на видеото съвпада с пускането на колекцията в продажба, която е налична от тази седмица както в магазините на марката, така и онлайн на hm.com.

FEV_Caitlyn_BTS

„Истински вярвам, че силата на спорта може да доведе до позитивна промяна в живота на всеки един човек. Затова се гордея да бъда част от кампанията For Every Victory, защото тя ми напомня за силата и смелостта на хората по света, които полагат усилия да бъдат собственото си „аз“ и да превъзмогват всички препятствия по пътя си,” казва Кейтлин Дженър, бивш олимпийски златен медалист по десетобой, който се осмели да разкрие истинската си идентичност и взима главно участието във филма към кампанията.

FEV_Chelsea Warner

Във видеото участват още Челси Уърнър – гимнастичка със синдром на Даун, която не позволява това да спре стремежа й към победа; сърфистът Майк Кутс, който все още излиза със сърфа си сред вълните, въпреки че губи крака си след нападение на акула, както и боксьорката Намибия Флорес, която се бори с предразсъдъците, за да може да преследва мечтите си.

FEV_Mike Coots

FEV_Namibia Flores

Филмът представя също така и ръгби отбора King Cross Steelers, които успяха да променят стереотипите за сексуалната ориентация в спорта;

FEV_King Cross Steelers

женски скейтърски отбор, които считат своята дисциплина за универсален език на общуване и форма на креативно себеизразяване;

FEV_female skate crew

Хосе Абали, който не позволява каквито и да е обстоятелства да възспрат мечтата му да стане професионален бейзболен играч.

FEV_Jose Aballi

Вижте видеото за кампанията на:

Facebook Twitter Google+

0 Коментара