Музиката към шестия сезон на култовия сериал „Игра на тронове“ излиза на CD, съобщиха от Вирджиния Рекърдс и Sony Classical . Саундтракът е наличен от днес, 22-ри юли, в търговската мрежа, както и в най-големия онлайн магазин www.musicmall.bg.

Ramin Djawadi - Game of Thrones - Season 6

Близо месец по-рано (на 24-ти юни), се състоя официалната премиера на дигиталната версия на албума в iTunes. Дигиталната версия на албума включва 7 бонус песни и общият брой на звукозаписите е 26 трака. CD-то включва 19 песни плюс код за даунлоад достъп до 7-те бонус песни, част от съдържанието на дигиталната версия.

Композиторът Рамин Джауади (Iron Man, Pacific Rim, Person of Interest), е автор на музиката към всичките сезони на сериала на HBO®, подлудил публиката в целия свят, включително и в България. В последния сезон Джауади отново се справя великолепно със задачата, да даде оригинално звучене и музикален характер на филма.

„Сезон 6 на Игра на тронове беше изключителен и много вдъхновяващ. Щастлив съм, че мога да споделя цялата музика във филма“ , обяснява композиторът.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара