И тази година международния ден на йога ще се чества у нас,  като едно от най-големите събития ще бъде на самата дата –  21.06., от 19 до 20.30 ч., на Английската поляна в Южен парк – София, от дясно на фонтана при входа от бул. „Витоша“.

Този ден съвпада и с лятното слънцестоене – идеален момент за повече време на открито, за релаксация и позитивна промяна.

Присъединете се към тази магична вечер с фокус върху освобождаване, чистота и ново начало със Светла Иванова , Сандип Сатядев и Бетина Венкова. Специални гости на събитието ще бъдат представители на Индийското посолство.

Когато практикуваме йога, създаваме хармонична връзка между тялото и душата, по-добре опознавайки себе си.Това отваря пътя ни към вътрешната и външната красота, и нашето благосъстояние.

Съмишленици на събитието организирано за поредна година от Sport Box България са:

LOLE– бранд работещ в сътрудничество с организации, които подобряват физическото, психологическото и екологично здраве.С мисия да инвестира в бъдещето на нашите деца и подкрепя каузи, които опазват и защитават планетата ни.

Балдаран Спринг АД – От сърцето на Родопите, изворната вода Балдаран е природно чиста, свежа, планинска вода с приятен мек вкус. Бутилира се от един от най-високите извори в Родопите – извор Балдаран, недокосната от човешка ръка в завод на БалдаранСпринг АД в град Девин.

LaRoche-Posay – Всеки ден е ден за слънцезащита. UV лъчите достигат до кожата ви независимо от времето. Препоръчва се от дерматолозите! ANTHELIOS UVMUNE 400 – LA ROCHE POSAY

Lactoflor – първият български пробиотик на основата на млечно-кисела бактерия Lactobacillusbulgaricus. Високо качество, клинично доказано действие и най-добрата грижа за теб и твоето семейство! Lactoflor.

YogiTea – билкови чайове, които съчетават над 140 екзотични билки и растителни продукти от цял свят, за да създадат интересни комбинации, вдъхновени от холистичните учения на Аюрведа. От успокояващ чай за облекчаване на стреса и обновяващ Детокс чай, до серията FortheSenses с висококачествени етерични масла, билковите чайове Yogi предлагат уникални вкусове и здравословни ползи.

Как да участвате в йога практиката:

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА УЧАСТИЕ НА АДРЕС: https://shorturl.at/WBwhP

Донесете:

  • Постелка
    Екип / подходящо облекло

Сесията ще се заснеме и ще бъде качена в галерия на страниците на Sport box Bulgaria.
НЯМА такса за участие в практиката, но Ви очакват много подаръци!

Първите 150 дошли на йога практиката ще получат:

  •  Минерална вода Балдаран
  • Изненади и награди от LaRoche-Posay
  • Специални награди и изненади от Lactoflor
  • Специална изненада от SportBox
  • Ваучер -50% за първо посещение на йога или солна стая от Светла Иванова в Salt&Art – Йога студиа и солни стаи с локации: Кв. Изток, ул. “Академик Методи Попов” 1 и Кв. Дружба 2, бул. “Проф. Цветан Лазаров”, бл. 602, сграда “Авигея”, партер
  • Ваучер -20% за месечен или годишен абонамент на онлайн платформата:www.yogatime.bg

И още много други изненади!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара