Гордън Рамзи, Джино и Фред поемат на едно американско приключение. След успеха на тяхното европейско пътешествие, Гордън няма търпение да покажа на Джино и Фред кулинарното богатство на неговата втора родина. За Гордън Рамзи САЩ е в центъра на кулинарията и производството на хранителни продукти.

Снимки: 24Kitchen

Джино и Фред все още не са убедени в това. Сред набелязаните дестинации, които ще посетят, са Лас Вегас, Големият каньон, Лос Анджелис и Сан Франциско. Триото ще се запъти и към Мексико, ще се отбие в Тихуана и Енсенада, преди да завърши пътуването си в щата Тексас, но преди това ще отскочи и до… Мароко.

Завръщането на успешната поредица „Пътешествието на Гордън, Джино и Фред“, номинирана и за награда BAFTA, обещава нова доза смях, хаос и съревнование, докато тримата приятели пътуват из Америките. Както винаги те се стремят да открият най-добрите съставки, рецепти и личности в най-забележителните дестинации.

Вторият сезон на +Пътешествието на Гордън, Джино и Фред“ ще се излъчва всеи четвъртък от 13:00 ч. по 24Kitchen. Премиерата е на 4 юни 2020 г.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара