Пролетта и тази година ще пристигне по-рано в града на липите със страстни танци и горещи салсероси. От 4 до 6 март за шеста година Памбос Агапиу събира танцовите школи от цялата страна в Стара Загора, за да им организира поредната луда фиеста.

Balkan Salsa Congress 2014 (29)

Шестият Национален Салса Конгрес стартира този петък в хотел „Верея” в Стара Загора. Три дни над 1000 топ-инструктури и танцьори от различни точки на България ще танцуват в ритъма на салсата. Разбира се, към събитието ще се присъединят и гости от чужбина, за които страната ни се е превърнала в гарантирана дестинация за денонощен купон и забавления.

Balkan Salsa Congress 2014 (37)

Тридневната парти програма включва салса уроци, танцови дуели, шоу и много от любимата латино музика за всички, пристрастени към южноамериканското звучене. Идеята на конгреса е да допринесе за сплотяването на голямото салса семейство у нас. В събота и неделя освен във „Верея” фиестата ще се вихри и в търговския комплекс Galleria Stara Zagora, където има още повече пространство за разгорещени салса изяви. През последните години Памбос успя да превърне Стара Загора в салса център на България. Разположен в централната част на страната, градът е леснодостъпен за всички латино фенове без значение къде се намират. А чрез приключенията и обещанията за стопроцентов купон, пътят става още по-кратък.

Pambos Dancing Centre е основен организатор на трите най-мащабни социални латино събития в страната: Национален Салса Конгрес, Балкански Салса Конгрес и Парадайз Салса Холидей.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара