Новият президент на България Румен Радев се появи под ръка със съпругата си на пресконференцията в НДК в нощта на изборите.

За разлика от все още действащия президент Росен Плевнелиев, чиято съпруга нито веднъж не се появи на обществено събитие, 53-годишният Румен Радев веднага представи публично новата първа дама. Тя се казва Десислава Генчева (47). В НДК тя се появи в къс спортноелегантен костюм в синята гама.

radev

Радев и Генчева са се оженили през август, малко след номинацията му от БСП.  Дотогава са били двойка, но не е ясно кога точно започва връзката им. Десислава Генчва беше пиар във ВВС, докато ген. Радев командва военната авиация. Любовта им пламва на работното място, а все още текат проверки дали са били в едно легло, когато генералът я е назначил за пиар. Паралелно новата първа дама е била счетоводител във ВВС.

Румен Радев има две деца от предишния си брак  – Дарина (15) и Георги (13). Генчева има голям син от брака си с Георги Свиленски.

radev-1

„Явно доброто побеждава не само в приказките. Особено, когато сме обединени около смислена кауза! А каузата в случая се нарича България! И е пълна със смисъл!“. Това написа в профила си във „Фейсбук“ съпругата на Радев, след като стана ясно, че той е новият държавен глава.

Освен с прочувствени думи, новата първа дама на България изрази радостта си и чрез песентана Manowar – „The Crown and The Ring“.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара