Предлагаме Ви една уникална възможност за полезно и незабравимо лято за вашите деца – FUNDAY SUMMER ADVENTURE! Нашата лятна програма предлага англоезична среда, в която децата са заобиколени от предизвикателства и възможности, които им позволяват да напредват неусетно по английски език и да развиват своите умения в областта на спорта и изкуствата.

FUNDAY SUMMER ADVENTURE е единствената целодневна чуждоезикова програма в София, която осигурява на децата 5 учебни часа на ден с преподаватели от Англия и Америка, разнообразни ателиета по изкуства и спортни следобеди.

Всеки делничен ден FUNDAY-ците са потопени в англоезична среда и надграждат знания без учебници, тетрадки и домашни.

Нашите Native speakers преподаватели

работят с децата за обогатяване на английския им речников запас и подобряване на комуникативните им умения. Обучението е организирано с най-съвременни методи на учене чрез преживяване, работа по проекти, интерактивна методика на обучение, чрез които нашите Native speaker преподаватели провокират интереса на децата към езика и им помагат да придобият самочувствие и увереност в ежедневната му употреба.

В ателиетата по ИЗКУСТВА

децата упражняват различни приложни техники и развиват своята креативност.

СПОРТЪТ е неразделна и важна част от ежедневието във FUNDAY SUMMER ADVENTURE. Сутрин децата имат спортни тренировки – с продължителност на един учебен час, а следобедите се превръщат в истинско приключение с любимите им: плуване, конна езда, фехтовка, тенис, канго джъмпс и други, както и  множество забавления на открито – пикници, походи и ежеседмично посещение в любимия им Fun Park.

Всеки петък организираме ОТКРИТ УРОК,

на който вие, скъпи родители, можете да се забавлявате заедно с децата и техните Native Speaker преподаватели и да проследите напредъка им по английски език.

FUNDAY SUMMER ADVENTURE ще продължи цяло лято – чак до 10-ти септември, като обхващаме вълнуващи теми, близки до детския свят и интереси. Обогатяваме енциклопедичните познания на децата и ги потапяме в свят на приключения и науки.

Можете да запазите своето място funday.bg

Facebook Twitter Google+

0 Коментара