Национално съкровище на Великобритания, писател и главен готвач, Надия Хюсеин се завръща с приятна изненада за публиката – семейни рецепти, изпълнени с любов, които ни представя в тази топла и вдъхновяваща поредица.

Ще открием перфектните ястия, подходящи за всякакъв тип обстоятелства, независимо дали става дума за бърза делнична вечеря или релаксиращ обяд през уикенда. Надия приготвя вкусни, питателни рецепти, които радват цялото семейство. От обезкостено пикантно пиле с картофи с гхи до лазаня с рибни пръстчета или

пакора от морковен кейк.

Надия спечели сърцата на публиката и конкуренцията си с красивите си печива и приветливата си и интелигентна натура в предаването „The Great British Bake Off“ през 2015 г.

В това ново шоу тя пътува из Обединеното кралство, среща се с невероятни готвачи и производители на страхотни британски съставки, и споделя рецепти и ястия, които правят всеки ден специален.

Премиерата на „Любимите семейни рецепти на Надия“, сезон 1 е на 17 август 2022 г. от 13:00 ч. по 24Kitchen. Предаването ще се излъчва всяка сряда от 13:00 ч.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара