Резултатите от класацията „Ерген на годината“ бяха обявени на парти в Hacienda Beach в Лозенец. Тя се провежда за трети път, а най-желаните мъже бяха избрани от водещи лайфстайл журналисти, които гласуваха чрез специални анкетни карти.

Изборът бе от над 80 актуални ергени, разпределени в категориите Шоубизнес, Бизнес, Политика и Спорт.

Ergen_Krisko_Showbusiness_Velina Uzunova (2)

Победител в категория Шоубизнес стана хип-хоп сензацията Криско, за първи път призьор в категория Спорт е футболистът Николай Михайлов, в категория Бизнес първото място е за младия и успешен бизнесмен Вълчо Арабаджиев, а в категория Политика за втора поредна година най-много гласове събра депутатът Мартин Иванов.

Niki Mihaylov (2)

Всички победители получиха кристални статуетки и записаха послания към своите фенове.

Моделът Велина Узунова връчи наградата на Криско и му пожела още много успехи на музикалната сцена и в личния живот. Ники Михайлов не успя да дойде в Лозенец. Няколко дни преди да замине за Турция, където ще продължи кариерата си, той получи своята статуетка и благодари на всички гласували за него.

Ergen_Vulcho Arabadjiev_Business (5) copy

19-годишният Вълчо Арабаджиев, възпитаник на швейцарския колеж „Льо Розе“, е един от най-младите и успешни предприемачи у нас, наследник на хотелиерска фамилия. Той помага в семейния бизнес и реализира успешни собствени проекти.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара