FOX и National Geographic представят първи кадри от многоочакваното завръщане на отличения с награда „Еми“ световен феномен „Космос“. Премиерата на „Космос: Възможни светове“ по FOX и National Geographic е предвидена за март 2019 г.

Първият сезон на „Космос“ през 2014 г. се превърна в най-популярната поредица на National Geographic Channel, гледана от над 135 милиона души по целия свят. Новият сезон отново ще бъде с премиера в САЩ едновременно по FOX и National Geographic и глобално по National Geographic в 171 страни на 43 езика.

В безбрежието на пространството и необятността на времето броят на световете за изследване и историите за разказване на практика е безкраен. Първите два сезона от телевизионната поредица „Космос“ пренесоха публиката от целия свят до най-далечните предели и дълбоко скрити кътчета на Вселената. По време на тези пътувания поредицата представи драматизирано живота на много забравени изследователи, допринесли за сегашните ни познания за това, кои сме ние, а също и кога и къде се намираме във Вселената. „Космос: Възможни светове“ ще се впусне в неизследвани досега територии.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара