Joy will take you further (Забавлявай се! Ще стигнеш по-далеч!) е мотото на новата световна рекламна кампания на Johnnie Walker, която провъзгласява щастието като ключ към успеха през посланията на успели хора от различни сфери.

A4 H Print3

Световният шампион във Формула 1 и пилот на McLaren Honda – Дженсън Бътън, номинираният за Оскар актьор – Джъд Лоу и китайски актриса – Джао Уей, са сред нарастващия брой хора, които подкрепят алтернативен начин на мислене, който отхвърля общоприетото мнение, че успехът гарантира щастие. Вместо това отбелязват факта, че щастието всъщност помага на хората да постигат повече.

Jude Law

Актьорът Джъд Лоу казва: „Позитивното мислене и откриването на малките радости в ежедневната работа, са част от моята философия и мисля, че това е едно от нещата, което ми е помогнало да се движа напред в кариерата си.“

A4 H Print4

Други известни личности, които подкрепят тази нагласа към живота и участват в новата кампания, са американската алтърнатив-рок банда OK GO и мексиканският супер модел – Монсерат Оливър. Тяхното разбиране за успех и прогрес се препокрива с резултатите на все повече научни изследвания върху силата на щастието.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара