Рафи, Дивна, Деси Добрева, Мона, Играта, Силвия Лулчева и Башар Рахал, са само част от известните личности, които се включиха до момента и подкрепиха кампанията на NIVEA и Сдружение SOS Детски селища България, написвайки своята кратка приказка.

SOS Kids

И тази година кодзметичната марка ще дари по 30 стотинки от всеки закупен продукт от лимитираната серия на NIVEA Crème „Приказни моменти на грижа“ на Сдружение SOS Детски селища България.

Geri Turiiska

NIVEA предизвиква своите потребители да се включат в написването на кратка приказка за обичта, грижата и приятелството, като добавят хаштаг #ПриказнаСиняГрижа и я публикуват във Facebook от 10 октомври 2016 г. Всяка седмица на лотариен принцип ще бъдат теглени двама победители, които ще получат изненади от NIVEA. След края на кампанията 20 от приказките ще бъдат събрани и публикувани в специална книжка, илюстрирана от децата от SOS Детски селища България.

Georgi Genov_BDF

През миналата година бяха събрани и дарени 36 519 лв. за приемните семейства в SOS Детски селища България.

Mona

Един от порасналите вече възпитаници на SOS Детски селища – Пламен Траянов, лично прочете собствената си история за преживяното в селището в гр. Трявна на специално събитие за обявяване старта на кампанията.

Plamen Trayanov

Пълните правила на #ПриказнаСиняГрижа са качени на страницата на NIVEA България във Фейсбук https://www.facebook.com/niveabg/.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара