Зимните олимпийски игри Пекин 2022 продължават до 20 февруари, а в ефира на БНТ 1 и БНТ 3 може да проследите 110 часа оригинална продукция, която излъчва обществената телевизия, с основен акцент върху състезанията на българските участници и финалите в най-интересните дисциплини.

Два екипа на обществената телевизия предават случващото се в трите града домакини в Китай – Пекин, Джъндзякоу и Йенцин. Докато Стефан Георгиев и Калин Гугов, заедно с операторите Николай Балкански и Станислав Златев отразяват най-важното и интересното от Зимните олимпийски игри Пекин 2022, всяка вечер до 19 февруари от 22:00 ч., по БНТ 1 се излъчва специалното студио „Олимпийски върхове“.

Водещи на специалното студио на БНТ „Олимпийски върхове“ са спортният журналист Илия Илиев и медалистката от световни и европейски първенства по художествена гимнастика и участничка на Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 – Невяна Владинова.

Всяка вечер в 22:00 ч. те  посрещат в студиото своите популярни гости, за да анализират представянето на олимпийските атлети. Най-интересното от Зимните олимпийски игри Пекин 2022 продължават може да следите и на сайта bntnews.bg/sport, както и във Viber общността „Спорт по БНТ“.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара