„Хипнотик“ потопиха членовете на една от най-големите световни хуманитарни организации – „Лайънс клуб“, в света на балканската музика с новото си авторско парче „Едерлези“.

ирен n

Специално за 62-я форум на организацията в Европа струнното трио бе подготвило миниконцерт, с който изненада близо трите хиляди члена на международната организация, които бяха дошли в София.

Гостите, сред които бе и журито на престижния конкурс за млади музиканти “Томас Кути“, аплодира и изпълненията на Misirlou от “Криминале” и „Либертанго“ на Пиацола. Събитие с подобни мащаби се провежда за първи път в страна от Източна Европа, а столицата ни бе домакин на множество дискусии, уъркшопове и културни събития, част от големия форум на „Лайънс“.

2.HYPNOTIC

„Лайънс Клуб“ е световна хуманитарна организация, създадена преди близо век от застрахователния агент Мелвин Джоунс, който обединява бизнес клубовете в САЩ зад каузата да помагат на хората в нужда. Членовете на клуба се оказаха изключителни ценители на качествената музика, а най-запалените фенове на струнните инструменти нахлуха в гримьорната на „Хипнотик“, за да споделят, че са шашнати от изпълненията им. „За нас беше изключително преживяване да се потопим в атмосферата на благотворителността и хуманизма“, коментираха момичетата от триото, веднага след концерта.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара