Със специално събитие H&M отбеляза старта на двете нови колекции Conscious и Conscious Exclusive. Гостите, сред които Теодора Духовникова, Нина Николина, Сантра, Рут Колева, Миленита, Мария Силвестър, Диана Любенова, Явор Бахаров, VenZy, Михаела Филева и Надя от Deep Zone се насладиха на ексклузивен шопинг на фона на соул-изпълнението на Белослава,музиката на Мартен Роберто и пролетните коктейли на водка Absolut. Всички теизразиха подкрепата си за по-устойчиво бъдеще на модата, като се включиха винициативата за събиране на стари и ненужни дрехи. Тази събота, 12 април, предмагазин H&M бул. „Витоша“ 6, всеки ще може да предаде торбата си с дрехи и даполучи талон за 15% отстъпка на продукт по избор.

Всяка година H&M създава колекциите Conscious и Conscious Exclusive като израз напостоянната си ангажираност към устойчивото бъдеще на модата. Моделите в тях саизработени от материи като органичен памук и коноп, Tencel®, рециклиран полиестер,а от тази година въвежда и органична кожа и коприна.

Conscious Exclusive е специално създадена лимитирана колекция от театралнобляскави модели със сложни детайли, изработени от висококачествени материи ивдъхновени от фламенкото и бохемския стил и ще бъде налична у нас в H&M бул.Витоша 6.

Създадена в сътрудничество с „EVER Manifesto“ – експертния креативен идизайнерски тръст, специализиран в устойчивата мода, който споделя ангажимента наH&M към по-устойчиво бъдеще на модата. Колекцията Conscious представя един по-ежедневен и модерен стил със задължителни модни артикули от по-устойчиви материи,които са идеални за пролетта. Колекцията ще се продава във всички магазини на H&M.

0 Коментара