Ако не сте били щастливи в любовта миналата година, не пропускайте днешния ден. Според експерти, първата неделя от годината е най-удачното време за запознанства в интернет, съобщи в. „Мирър“, предаде БТА.

Най-уместното време за включване в търсачките Мач, Тиндър, Хиндж, Бъмбъл или други апликации за срещи е тази вечер, от 20:00 до 22:00 часа.

Първата неделя от годината е особено подходяща за търсене на партньори в интернет, защото хората вече не само са си дали новогодишни обещания, но и са имали време да помислят как да ги реализират.

„След трудната 2020 г. не е изненадващо, че самотните хора са готови да започнат срещи през новата година“, каза Хейли Куин от Мач. Въпреки всеобщото желание да загърбим миналата година, пандемията може да има трайно въздействие върху навиците ни за срещи. Например флиртовете в Зум и продължителното ухажване преди срещата на живо вероятно ще се задържат дълго“.

Една четвърт от самотните хора отчитат, че 2020 г. се е отразила зле на търсенето им на партньор. Същият процент се надяват да срещнат подходящ човек тази година. 35 процента искат да се възползват от възможности за нови познанства в реалния живот след месеци виртуални флиртове.

Пандемията обаче се е отразила на някои аспекти на любовния живот, защото 18 процента от анкетираните казват, че ще продължат срещите в Зум, преди да се решат да излязат с някого.

Източник: БТА

Facebook Twitter Google+

0 Коментара