В новото си предаване „Джейми: Готви и продължи напред“ чаровният кулинар споделя лесни за изпълнение рецепти и съвети, специално пригодени за безпрецедентните и предизвикателни времена, в които живеем.

Джейми ще демонстрира как да извлечем най-доброто от хранителните си запаси и ще покаже на зрителите как да бъдат изобретателни със съставките, налични в кухнята, независимо от бюджета. От хитри идеи със замразени храни до рецепти с продукти от шкафа, той ще сподели с домашните готвачи как с обикновени съставки могат да приготвят питателна и вкусна храна за цялото семейство.

Премиерата е в понеделник, 27 април, 13 часа по 24Kitchen. Отново в понеделник, 27 април, но от 11.30 часа са и новите епизоди на „Бон Апети“.

Лора и Стоян са истински екип в кухнята, който успява да вдъхнови зрителите за кулинарни приключения. В новите епизоди на „Бон Апети“ двамата готвачи ще споделят много нови неустоими рецепти за всеки ден – бързи, лесни и с достъпни продукти.

Рецепти за онези моменти от забързаното ни ежедневие, в които сме нетърпеливи и искаме да приготвим нещо вкусно за няколко минути. За дните, в които не успяваме да напазаруваме и трябва да се справим с наличните продукти вкъщи. Както и за празничните моменти, в които приготвяме нещо специално и споделяме любовта към храната с близки и приятели.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара