Първият ин витро център в България New Life – Пловдив, който пренася ноу-хау от Израел в областта на асистираните репродуктивни технологии, ще дари две ин витро процедури с включени стимулации на двойки с репродуктивни проблеми.

Съпричастността на клиника New Life – Пловдив и нейните партньори към двойките с репродуктивни проблеми в България подтикна ин витро центъра да създаде кампанията „Пожелай си“.

За шеста поредна година кампания ще направи възможна мечтата на повече български семейства, като дари две ин витро процедури. Тази година от екипа на клиниката взеха решение „Пожелай си“ да протече с позитивно послание в кампанията и затова целта е да се изпращат позитивни снимки свързани със светлите празници които предстоят.

Актрисата Деси Бакърджиева и още популярни личности отново подкрепиха кампанията „Пожелай си!“. Зад мечтата на редица български семейства застанаха Лили Ангелова, Деси Зидарова, Диона, Рене Карабаш и много други.

Кампанията вече стартира и ще продължи до 25 декември 2019 г. До тази дата можете да изпращате вашите снимки. До 20.01.2020 ще дадем възможност да се гласува за снимка. Екипът на клиниката ще обяви кои са щастливците на 21 Януари, 2020 г.

За да се кандидатства за участие в благотворителната

кампания „Пожелай си“

е необходимо да се прочетат условията за кандидатстване в сайта на New Life. Ако двойките отговарят на тях, следващите стъпки са следните:
Изпратете на wish@newlifeclinic.bg – снимка: тя трябва да е емоционална, позитивна и вдъхновяваща в духа на светлите празници. Всеки може да прати само по една снимка. Няма ограничение за това какво ще покажете в избраният от вас кадър.

Към снимковия файл добавете в мейла: Три имена, възраст, град по местоживеене, телефон за контакт и актуален e-mail адрес.

Всяка снимка ще бъде прегледана от модератор. След одобрение ще бъде качена в страницата на “Пожелай си” в официалният сайт на клиниката: www.newlifeclinic.bg и фейсбук профилите на клиниката.

Най-коментираната и подкрепяна снимка в официалният сайт на клиниката www.newlifeclinic.bg – “Пожелай си“ ще получи първата безплатна ин витро процедура..

Най-позитивната и емоционална снимка на един от вас ще бъде избрана от екипа на клиниката и компаниите, които подкрепят кампанията за втората ин витро процедура.
Всеки един от Вас ще получи линк на със своята снимка, където Вашите близки и приятели могат да подкрепят с коментар в официалният сайт на клиниката до 20.01.2020 година.

„В навечерието на светлите коледни празници, нека заедно да заредим с положителни емоции и настроение всички, които имат нужда от нас. Убедени сме, че заедно ще успеем да напълним интернет пространството с усмивки и любов в подкрепа на много хора, които имат съкровена мечта“, споделят от екипа на медицински център New Life-Пловдив.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара