Бизнес-план, креативна идея, предприемачески нюх, социална стратегия, амбиция и щедрост. Това са качествата, в които вярва Chivas, стартирайки най-новия си глобален проект "The Venture – Win the right way". Легендарният уиски бранд, поставя началото на мащабна инициатива, в търсене на най-достойните социални предприемачи от 14 страни – Чили, Китай, Колумбия, Мексико, Бразилия, Япония, Южна Африка, Тайланд, Украйна, Уругвай, САЩ, Великобритания, Gulf (страните от Персийския залив) и България. Страната ни бе избрана от общо 160 пазари в света и получи изключителния шанс да излъчи свой победител, който да участва в Глобалния финал с награден фонд $ 1 000 000 – сума, която ще бъде разпределена и ще финансира най-добрите бизнес-проекти на кандидатите. Chivas Regal ще подкрепи онези, които се целят в успеха и вярват, че бизнеса и щедростта работят заедно, за един по-добър живот.

14-те финалисти от страните-участнички в проекта "The Venture – Win the right way", ще бъдат поканени на едноседмичен майсторски бизнес клас в Силициевата долина в Калифорния – дом за някои от най-преуспелите световни предприемачи. Там те ще имат шанса да се срещнат и дискутират проектите си с водещи лидери на компании от технологичния бранш, а техни ментори ще бъдат професионални експерти.

Българските кандидати могат да се регистрират за участие на официалния сайт на кампанията – www.theventure.com, от настоящия момент до 9-ти януари 2015 г. Кандидатства се с формуляр, който е предоставен на самия сайт и с 2-минутно видео и презентация, представящи конкретната бизнес-идея. Единственото ограничение за кандидатите е да имат навършени 25 години. В тази креативна надпревара на идеи и бизнес-проекти, са поканени и дамите, и господата. Всички онези, за които качеството е мярка за добър стил, добър вкус и добър живот.

Холивудските звезди Оскар Исак /"Истинският Люин Дейвис"/ и Чиуетел Еджиофор /”12 години в робство”/ дадоха старт на глобалната иницатива със серия кратки документални филми, провокиращи със силното послание Win the Right Way. Те влязоха в ролята на разказвачи – вдъхновители, за да представят историите на социални предприемачи от цял свят и да призоват останалите да приемат предизвикателството на CHIVAS REGAL "THE VENTURE". Ръкавицата е хвърлена. Правилата са ясни. Приемете това предизвикателство и спечелете по правилния начин.

0 Коментара