Представяме ви нова гама уреди за грижа и красота Bravissimo от „Дипломат“. Серията включва ютии, сешоари и преси за коса за ежедневна употреба с професионални резултати.

Ако желанието ви е всеки ден да изглеждате невероятно, като след фризьорски салон, доверете се на сешоарите и пресите Bravissimo.

За блестяща коса и чудесно оформена прическа изберете професионалния сешоар, който е с мощност 2000 W, 2 скорости и 3 температурни режима. Окомплектован е с дифузер и концентратор, и е с практична халка за удобно съхранение. Почти безшумен.

За нежно ежедневно изсушаване на косата и прекрасна прическа може да се доверите на сешоар Bravissimo с мощност от 1800 W, отново с 2 скорости и 3 температурни режима, които се грижат и щадят косата. Също е окомплектован с дифузер и концентратор.

Друг топмодел е суперлекият туристически сешоар, с мощност 1200 W, сгъваема дръжка за лесно пренасяне, компактен дизайн и концентратор.

Идеално права коса или такава с желан обем, лесно и сигурно може да постигнете с пресите за коса Bravissimo, специално избрани от фризьори.

Единият модел е с мощност 50 W и 3 сменяеми приставки за различен ефект – изправяне, ситно и едро начупване. Може да избирате и температурата на загряване – 160 , 180 или 220 градуса.

Другият модел е с мощност 35 W, снабден с керамични, тънки и дълги, плочи и индикаторна лампа.

Ютиите Bravissimo са с мощност 1600 и 2200 W. Специалните неръждаеми или керамични плочи са устойчиви на издраскване и предпазват от залепване. Моделите са с опция за регулиране на парата и обем на резервоара съответно 180 и 220 мл.

Търсете уредите с марка Bravissimo в търговската мрежа и на store.diplomat.bg.

0 Коментара