Световноизвестният оцеляващ Беър Грилс се завръща към дивото, нетърпелив да тества психическите и физически граници на нова група знаменитости в хитовата приключенска поредица „В дивата пустош с Беър Грилс“. Любими холивудски звезди ще се присъединят към Грилс в нови предизвикателства, които ще накарат и най-смелите да потръпнат. Премиерата на новия сезон е на 18 април 2021 г. от 22:00 часа по National Geographic.

Снимки: National Geographic/Ben Simms

Всяка седмица един нов гост ще напусне удобствата и лукса на дома си, за да се изправи срещу някои от най-екстремните условия в света, да победи страховете си и да тества възможностите си, а понякога и да опита от не толкова вкусните природни деликатеси. И през този сезон Беър Грилс продължава да предизвиква суперзвездите и да ги отвежда отвъд зоната им на комфорт. За целта той пътува из целия свят, от пустините на Юта, през Доломитите в Италия и планините Сиера Невада в Калифорния, в търсене на още по-епични и променящи живота приключения.

„Няма съмнение, че животът през последните месеци е труден за изключително много хора по света. Ако не друго, този период поне ни научи на издръжливост и няма по-добър учител от дивата природа. За мен е истинска привилегия, че

мога да се върна отново в дивото

в компанията на толкова много невероятни гости знаменитости“, казва Беър Грилс. „Познавам силата в живота, която ни кара никога да не се отказваме. И в новия сезон я тестваме многократно. В тези сурови, безпощадни природни условия, от пустини до високи планини, ще видим как звездите споделят много лични и истински моменти . Да бъдеш част от такова преживяване е много вдъхновяващо, а това е толкова необходимо в сегашния момент.“

Оцеляването е основната тема в предизвикателството за номинирания с награда „Еми“ Тери Крюз („Бруклин 99“). Той ще се присъедини към Беър за епично пътешествие през коварния терен на Исландия, за да прекоси бурни и ледени води, докато се опитва

да избегне хипотермия.

Боби Боунс се завръща за втори път в предаването, но този път в компанията на годеницата му Кейтлин Паркър. Това ще бъде първото им съвместно телевизионно участие. Способността им да разчитат един на друг обаче е подложена на изпитание в суровата пустош на планинската верига Сиера Невада, когато трябва да тръгнат по следите на смъртоносни пуми, да се спуснат по отвесни скали и да търсят храна под покрити с лед водопади.

Беър отвежда суперзвездата на Марвел,

Антъни Маки, до най-високите върхове на Доломитите за приключение, което никога няма да забрави. Поставен в изключително сурови условия с минусови температури, той ще трябва да изкачи стръмни скали и ледени водопади. И най-малката грешка може да доведе до сериозни последствия.

Актьорът и комик, носител на награда „Еми“, Кийгън-Майкъл Кий, („Brain Games“), трябва да остави шегите настрана и да се изправи срещу някои от най-големите си страхове, за да покори полета от лава в Исландия в едно изпълненото с адреналин приключение.

Списък със знаменитости в шести сезон на „В дивата пустош с Беър Грилс“:

  • Боби Боунс и годеницата му Кейтлин Паркър – Боби Боунс е награждавана и влиятелна радио и телевизионна личност („The Bobby Bones Show“, „Breaking Bobby Bones“, „American Idol“), и автор на няколко бестселъра.
  • Тери Крюз – актьор, номиниран за награда „Еми“ и бивш защитник в Национална Футболна Лига (NFL) („Бруклин 99“, „Дедпул 2“, „Непобедимите“)
  • Кийгън- Майкъл Кий – комик, отличен с награда „Еми“ („Brain Games“, „Балът“/„The Prom“, “Friends from College”/„Приятели от колежа“)
  • Антъни Маки – отличен с многобройни награди актьор („Отмъстителите: Краят“, „Altered Carbon“, „Първият отмъстител: Войната на героите“ и дългоочакваната поредица на Disney+ „The Falcon and the Winter Soldier“)

  • Даника Патрик – бивша професионална автомобилна състезателка и единствената жена победител в състезание от IndyCar Series – през 2008 г. в Япония.
  • Дани Трехо – актьор, носител на редица награди („Мачете“, „Синове на Анархията“, „От здрач до зори“).
  • Рейн Уилсън – актьор, писател и продуцент („Офисът“, “Утопия“, „Star Trek: Discovery“).

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара