А1 дари безвъзмездно на университетска болница „Александрова“ средствата, необходими за закупуване на пет дихателни апарата, за да я помогне при лечението на болни от COVID-19.

Очаква се новото оборудване да пристигне в рамките на три седмици. Стойността на дарението надвишава 220 000 лева, а дихателните апарати ще останат собственост на болницата след края на пандемията от коронавирус и ще се използват за лечението на пациенти с респираторни и други заболявания.

А1 направи и жест към клиентите си на ТВ услуга, предоставяйки им безплатно над 200 ТВ канала. От 18 март пък, абонатите на мобилна услуга ще получат 10 000 МВ бонус, с който да браузват в мрежата, без да напускат комфорта на своя дом.

Сметките могат да бъдат платени лесно и удобно през приложението Моят А1, както и онлайн на А1.bg. Мобилното приложение на Моят А1 позволява на клиентите да управляват всичките си услуги. С него те могат да следят текущото си потребление, да добавят допълнителни пакети, да проверят фактурите си, да плащат сметките си и дори да получават персонални оферти.

Клиентите, които имат нужда от консултация с представител на А1, могат да се свържат и с видео обаждане, което премахва нуждата от физическо посещение в магазин. От 10:00 до 19:00 часа, всеки работен ден, специалисти на А1 са на линия, за да съдействат. При нужда от съдействие с технически проблем, от А1 препоръчват използването на услугата А1 Видео помощник.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара