Само преди няколко години популярността в социалните мрежи не носеше на блогърите нищо друго освен лично удоволствие. Но сега инфлуенсърите, чиито профили са следвани от хиляди потребители, все повече се превръщат в машина за пари. AdMe.ru избра 10 потребители в Инстаграм, чиято популярност им носи милиони.

Danielle Bernstein

TBT • so excited for another #REVOLVEinthehamptons this wknd!

A post shared by Danielle Bernstein (@weworewhat) on

An extra special Monday at the @cityofhope #cohspirit gala • honored to be receiving the Champion of Hope award.

A post shared by Danielle Bernstein (@weworewhat) on

22-годишната стилистка Даниел Бърнстейн стана известна в мрежата с блога си We Wore What. Той бързо набра популярност, както и нейния профил в Инстаграм. Сега тя има 1,7 милиона последователи. Даниел се превърна в един от най-разпознаваемите и успешни модели в модната индустрия и печели $15 000 за публикация. Но мрази да говори за пари.

Chiara Ferragni

Milano fashion week got me like ✨ @emiliopucci @papermagazine #ad

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Ready to start Milan Fashion Week like.. ??

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Fancy ride @maserati #ad #Maserati ?

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Блогът на италианката Киара Феранди Blond Salad съществува вече 9 години. Вътре може да се проследи еволюцията й от неизвестна блондинка с маркови чанти до икона на истинския стил. Сега профилът на Киара в Инстаграм има 10 милиона последователи, всеки рекламен пост струва хиляди долари, а Киара печели годишно около 8 милиона долара.

Wendy Nguyen

Уенди Нгуен, завършила психология в Калифорнийския университет в Бъркли, е известна във Facebook и Twitter, а видеоклипът й в YouTube – „25 начина да носиш шал в 4,5 минути“ – е бил гледан 25 милиона пъти. В Инстаграм Уенди има вече 1 милион последователи. Но няма точна информация за приходите на модела. Финансовите експерти оценяват годишния й доход над 1 милион долара.

Bryanboy

Guccify your home, Guccify your life!

A post shared by Bryanboy (@bryanboycom) on

Брайънбой е може би най-спорната фигура в модната индустрия в момента. 24-годишният филипинец започва кариерата си с описанията на пътуванията си в Инстаграм,  но бързо се ориентира към модата. Постовете му са толкова остроумни и смешни, че веднага събира хиляди последователи. Брайън е известен с екстравагантните си облекла и приятелството си със собствениците на почти всички известни модни къщи.

Aimee Song

Getting ready at the @plaza_athenee for my last show. #pfw

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

Montauk bound. ✈️ #jetsetAimee

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

Ейми е от Калифорния и създател на блога за интериорен дизайн Song of Style. Тя има 4,6 милиона последователи в Инстаграм и си сътрудничи с представители на най-големите марки в света. Всяка от публикациите й е добре платена.

Antoinette Kulas

L E V E L S @runawaythelabel

A post shared by A N T O I N E T T E M A R I E (@sydneyfashionblogger) on

Forever in love @constantinadanis ❤️

A post shared by A N T O I N E T T E M A R I E (@sydneyfashionblogger) on

Daddy's Home… ❤️#GT

A post shared by A N T O I N E T T E M A R I E (@sydneyfashionblogger) on

Антоанет е една от най-успешните блогърки в Австралия. Преди 3 години момичето публикува снимки в социалната мрежа за забавление, но сега вече има повече от 1 милион последователи в Инстаграм и осребрява популярността си. Антоанет сключва договори с модни марки, а скоро планира да пусне и собствена линия дрехи.

Julie Sariñana

COUP DE FOUDRE ❤️ @shop_sincerelyjules

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

All day chillin'. ?

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

Джули от Лос Анджелис списва невероятно популярния блог  Sincerely Jules, който се чете от хиляди хора всеки ден. А в Инстаграм, където в момента тя има 4,6 милиона последователи, момичето рекламира дрехи и аксесоари. И не е учудващо, че всеки неин търговски пост струва поне 150 хиляди долара.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара