Над 100 платна от фотографските серии EXPOSED и WOUNDED на легендарния рок музикант Брайън Адамс пристигнаха в София с три камиона и тегло над 3 тона и половина. Това е най-мащабният проект от цикъла “Майстори на фотографията”, създаден и реализиран съвместно от фондациите “Мусиз” и “Америка за България” с подкрепата на VIVACOM и Samsung.

3_Self_Portrait_canon-029_B_rgb

Изложбата EXPOSED / WOUNDED ще бъде представена днес, 11 октомври, във VIVACOM Art Hall, и ще продължи един месец с вход свободен. Екипът на Брайън Адамс вече обяви, че тя ще бъде открита лично от своя автор преди концерта му в Арена Армеец същия ден.

Sir Ben Kingsley London 2010

Фотографската изложба на Брайън Адамс пристига в София след представянето си в музея на фотографията в Стокхолм – събитие, открито лично от Нейно кралско височество, Виктория Ингрид Алиса Дезире, принцеса на Швеция.

Billy Idol LA 2008

Кадрите от EXPOSED улавят по забележителен начин знаменитости като кралица Елизабет, Мик Джагър, Дъстин Хофман, Стинг, Моника Белучи, Кейт Мос, Шон Пен и Мики Рурк, а 30-те портрета от серията WOUNDED представят млади британски военни, претърпели тежки травми по време на мисиите в Ирак и Афганистан, които променят живота им завинаги.

Sergeant Rick Clement, London 2011

 

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара