Добре че не всеки ден е Великден. Само си представи още 362 дни приготовления, еуфория, посрещане на гости, ходене на гости и още, и още. Но тъй като е само три, нямаш оправдание да не се впуснеш в кулинарно-празничната веселба. И ти самата да не се развихриш в приготвянето на вкусотийки-глезотийки, за които през останалите дни от годината просто не ти остава време.

Точно така – не всеки ден е Великден, затова запретваш ръкави и си готова да излееш цялата си кулинарна енергия във вид на…., на…, на какво? Козунакът е ясен – той е задължителен, но ти си иска да направиш и нещо друго, нещо сладко, интересно, направо велико… Имаш късмет – от Kaufland вече са го измислили: „Искаш Великден? Получаваш Великден!“

И нямат предвид само десетките празнични предложения за продукти, форми за печене и кухненски помощници от брошурата. От сайта им може да почерпиш вдъхновение как Великден да стане още по-хубав за теб и цялото семейство. Освен идеи за ръчно изработена декорация и съвети и трикове за боядисване на яйцата, там ще намериш и най-различни рецепти. Както за „обичайните“ заподозрени“ козунак и агнешки специалитети, така и за всевъзможни сладки печива и още по-сладки десерти и десертчета. Нали точно това искаш? А за да ти се получат великолепно, без значение дали си дебютант в кухнята, или вече играеш в големия шлем, всяка рецепта е детайлно описана стъпка по стъпка. Eто, колкото да подразним любопитството и апетита ти, само част от чудесните идеи, които те очакват на във великденската страница на Kaufland.

Кейк-попс сърчица

Толкова са вкусни, че ще си оближеш…. пръчиците. Съвсем буквално, защото това са близалки-яйчица, който ще бъдат оценени по достойнство и от големи, и от малки. Нужно ти е само повече време и желание, както и да отскочиш до Kaufland за бисквити с масло, крема сирене, лимони и захар.

Агънце с ванилия и извара

Ако случайно около теб има тийнейджър, който си блее в телефона, може да го изпратиш до магазина за масло, извара, брашно, яйца и мляко, а след това заедно да направите сладкиш за чудо и приказ. Приготвянето му не е атомна физика, а е и добра идея за фемили билдинг.

Торта с яйчен ликьор и ягоди

Яйцето е господарят на всяка великденска трапеза, но никой не е казал, че може да присъства на нея единствено сварено и боядисано. Тази торта е чудесен начин да го уважиш, като поднесеш на Великден нещо, което ще остави сладък спомен у всички на масата.

Е, предусещаш ли вече перфектния празник? Ако си гладна за още идеи и рецепти, на www.kaufland.bg има колкото искаш. Всички нужни продукти, разбира се, може да намериш в най-близкия магазин на Kaufland.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара