Със сигурност всички може да се съгласим, че коледните празници са най-вълшебния и пълен с приказни очаквания период в годината.

A чудесата може да бъдат създадени и от нас самите, като подарим вкусно настроение на всички свои близки с домашно приготвена храна и щипка помощ от новите продукти на Нестле България, лансирани през 2022 г. от брандовете NESTLE® DESSERT и MAGGI®.

NESTLE DESSERT бял шоколад

Коледа и шоколад, разбира се това е най-сладката приказна комбинация, която може да си представим. В навечерието на светлите семейни празници всеки запретва ръкави и подготвя сладки изкушения за весело настроение на всички гости. NESTLE® DESSERT бял шоколад вдъхновява креативността в приготвянето на десерти и създава умения с достъпни рецепти при приготвянето на всякакви сладкиши. Той е създаден специално за приготвяне на сладкарски изкушения като бял ганаш, кексове, торти, мъфини, тартове, суфлета, с изцяло натурални съставки, позволяващ лесно разтапяне и разрязване с нож. Съдържа естествено 100% чисто какаово масло, пълномаслено мляко и ванилия от Мадагаскар. Насладете се на вкуса на незаменимия кулинарен помощник и станете майстор сладкар за отрицателно време.

MAGGI сос с майонеза за бургери

Вкусно барбекю или бургер, приготвен у дома е прекрасна възможност да разнообразите менюто между празниците. А MAGGI® сос с майонеза за бургери ще ви помогне с тайната съставка за идеално приготвеното месо.

Сочен котлет, пухкаво хлебче със сусам, кисели краставички, зелена салата, яйце, бекон… Но все пак тайната на най-вкусните бургери в света е в рецептите за сос. Така че вземете своя MAGGI® сос с майонеза за бургери и заедно сгответе нещо наистина вкусно!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара