МЕТРО ще предлага 20 уникални български млечни продукти – кашкавал, сирене и мляко по програмата „Отгледано с грижа в България“ в обновените млечни отдели на своите магазини.

Мандрите „Пастир“ и „Лесидрен“, селектирани от компанията в проекта „Бъдеще за автентичните млечни продукти“, ще бъдат национален доставчик на МЕТРО. Техни продукти като овче, козе, биволско, краве сирене, кашкавал, кисело мляко и сметана ще носят знака „Отгледано с грижа в България“ и ще може да бъдат намерени във всички магазини на МЕТРО. Освен национални партньори, МЕТРО България селектира и мандри, които ще осигуряват автентични млечни продукти на локално ниво. Такива партньори за Пловдив са мандра „Строево“, а за София – „Булгара“ Благоевград и други.

Новостите в млечните отдели на всички МЕТРО магазини в България включват и широк асортимент от италиански, френски, балкански и други европейски сирена. Те ще бъдат представени и разделени по произход, за да улеснят максимално клиентите при търсенето и избора на продукти. Асортиментът на МЕТРО България вече предлага близо 3000 млечни продукта, като над 200 от тях ще бъдат нови предложения.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара