Наградите „BUSINESS LADY“ за принос на български делови жени към родния бизнес бяха връчени за 12-та поредна година на церемония на 9 юни. Сред победителките в различните категории заслужено бе и Илона Станева, директор „Маркетинг и реклама“ във Fibank.

Тя получи приза за „Устойчиво развитие“ заради проекта Sustainable Lady фонд, част от програмата в помощ на жените предприемачи Smart Lady. В него Fibank си партнира с Mastercard®, подкрепяйки иновативни зелени проекти на български бизнесдами.

Илона Станева бе отличена и в категорията „Креативни и иновативни маркетинг подходи“ заради лансиращата кампания Debit Mastercard® Platinum с участието на известния български цигулар Васко Василев, който стана посланик на новата карта. “Признанието, което получих, не е само за мен, но и за екипите и партньорите, без които нямаше как да се справим така добре. За пореден път доказахме, че Fibank е една от най-модерните и успешни банки у нас. Като професионалист с дългогодишен опит знам, че без вложени емоция и мисъл, нито един продукт или услуга не може да бъде оценен от потребителите. Във всичко, което правим, ние от Fibank влагаме частица от себе си. Това е ключът към успеха”, сподели при получаването на отличието Илона Станева.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара