Онлайн запознанствата са най-голямото изобретение, което светът някога е виждал. Помислете за това: като онлайн пазаруване е, обаче за следващ партньор! Преглеждате профили, намирате някой, когото харесвате и започвате разговор. С късмет те също ще ви харесат и можете да очаквате новия живот на любовта, романтиката и страстната любов. Следващите съвети са както за мъже, така и за жени, всички те ще ви помогнат да развиете и покажете по правилния начин кои сте и какво търсите!

1. Вероятно няма да намерите вашето „перфектно съвпадение“ от първия опит

За съжаление, след като се присъедините към сайт за запознанства или изтеглите такова приложение, вероятно няма да видите профила на вашата истинска любов веднага. Само ако беше толкова лесно! Приложенията за запознанства ви помагат да се запознаете с хората, така че можете да откриете с кого искате да се срещате, но мигновените любовни връзки обикновено не се случват при първо кликване. Вероятно ще разглеждате профили, ще разговаряте с хора и може би дори ще решите лично да се срещнете с тях, преди да намерите някой, който наистина ви интригува. Но това е част от забавлението! Не се обезсърчавайте, ако не намерите „този“ веднага и просто се опитайте да се насладите на преживяването.

2. Повечето онлайн профили са подвеждащи

Може да подходите към онлайн запознанствата с пълна искреност. В профила ви за запознанства може да посочите точно кой сте и какво търсите, но това не гарантира, че хората, с които общувате онлайн, са еднакво искрени. Поради тази причина е важно да подходите към онлайн запознанствата с малко скептицизъм – и да поставете своята лична безопасност пред желанието си да срещнете някой нов.

3. Внимавайте за измами

Като че ли запознанството вече не е достатъчно трудно, нещо което трябва да знаете е, че измамници дебнат в сайтове за запознанства. Те не са откриват често, но са достатъчно чести, за да знаете знаците, които показват, когато говорите с един. Ако нещата вървят прекалено гладко или някой иска да движи нещата много бързо, бъдете предпазливи и вярвайте на интуицията си. Макар че любовта изисква да бъдете отворени и да имате доверие, не забравяйте да действате предпазливо – някой, когото току-що срещнахте да иска пари, трябва да се гледа с подозрение. Онлайн запознанствата може да не са за всеки, но с правилния начин на разсъждение, новобранците в онлайн запознанствата могат да се възползват максимално от сайтовете.

4. Не забравяйте да изберете правилния сайт

Преди дори да помислите за онлайн запознанства, едно от първите неща, което трябва да направите, е да се уверите, че сте наясно какво искате. Това ще ви помогне да изберете най-добрата платформа за онлайн запознанства за вашите намерения, но за ваше улеснение вече съществува Lovino.bg – първият и единствен по рода си сайт в България който ви позволява да сравните различните онлайн платформи за запознанства, и по този начин да изберете най-подходящия за вас сайт.

5. Винаги можете да кажете „не“.

В процеса на запознанство с различни хора, бързо ще разберете, че няма да искате да се срещате с всеки един човек, който видите. И това е добре! Не се съгласявайте за среща с някого, само защото се чувствате зле когато казвате „не“. Можете да откажете, без да сте груби. Ако някой ви изпрати съобщение и не се интересувате, има начини да откажете, без да наранявате чувства. Предлагаме да го запазите просто и директно: Здравей, благодаря за вашето съобщение, но мисля, че бихме били по-подходящи като приятели.

6. Не сте в час по математика!

Примамливо е да присвоите точки на различни кандидати и след това да изберете този с най-много точки – или подобно на този с най-много „плюсове“ и най-малко „минуси“. Въпреки това, когато става дума за намиране на романтична среща, обикновено по-добре да разчитате повече на цялостното „усещане“, отколкото на числовите оценки. Също така, няма нищо лошо в съвпадението с повече от един човек наведнъж! Докато не сте в ангажирана, моногамна връзка, не се колебайте да държите игралното поле отворено.

7. Отговаряйте на съобщенията бързо и искрено.

Ако един интригуващ кандидат прави първата стъпка и ви пише, не се опитвайте да  играете „недостъпния или недостъпната“. Вместо това отговорете в рамките на 24 часа със съобщение, от което става ясно, че сте проверили техния профил и се интересуват от тях. Ако изчакате няколко дни, те вероятно или ще продължат напред, или ще приемат, че наистина не сте толкова заинтересовани.

8. Представете срещата си с всеки кандидат

Прочетете внимателно профила на човека който сте си харесали, разгледайте снимките и се замисли каква би била срещата ви с този човек. Можеш ли да измислиш няколко теми, за които да говориш въз основа на тяхната информация в профила? Ако не можете да си се представите че се усмихвате и се забавлявате, по-добре не излизайте на среща с този човек! Ако смятате, че нямате нищо общо с вашия кандидат, но наистина сте привлечени към тях физически, винаги можете да опитате да общувате с тях за известно време, за да видите дали се появяват някакви общи теми за разговор. Най-важното е да се отпуснете и да се наслаждавате на разговорите и новите ви запознанства с различните хора!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара