Sony си сътрудничи с водещата марка за устойчива мода и плажни принадлежности – AURIA, за създаването на забележителна лимитирана колекция пътни принадлежности, изработени от излишните вече кабели от слушалките.

sony h.ear on blue headphones with phone case

Новите слушалки h.ear™ премахват нуждата от жична връзка и в същото време осигуряват аналогично качествен звук без притеснението от заплитане на кабелите.

Създадена с помощта на 113 метра кабели, уникалната колекция от аксесоари отразява петте ярки цвята на гамата h.ear. Колекцията ‘Fashion Unplugged’ на Sony и AURIA включва лимонено жълт калъф за паспорт, калъф за слънчеви очила в розово бордо, яркочервена плажна чанта, зеленикаво син калъф за смартфон и въгленово черни плажни чехли.

sony h.ear on pink headphones with sunglasses case

За да отбележи пускането на пазара на новите слушалки h.ear on Wireless NC на Sony, които обещават пътуване без неудобството на заплетените кабели, гамата аксесоари е вдъхновена от различни ситуации, в които се потапяте в музиката, докато пътувате – независимо дали по време на ежедневното пътуване до работа или просто релаксирате на плажа.

sony h.ear on red headphones with beach bag

Лимитираната колекция аксесоари за пътуване е създадена да допълни новата гама едноцветни, шумоизолиращи слушалки, които освен че предлагат перфектен звук и удобство, са и изключително атрактивен аксесоар.

sony h.ear on yellow headphones with passport holder

NFC и Bluetooth технологиите в слушалките h.ear on Wireless NC премахват нуждата от жична връзка, осигурявайки автентичен звук без неудобството от оплитане в кабели. Технологията позволява само с едно докосване на NFC-съвместимо устройство със слушалките да слушате музика или аудио книга през бърза и непрекъсната връзка.

Слушалките са оборудвани с функция за цифрово елиминиране на околните шумове (noise cancelling), която мигновено изолира звуците от заобикалящата среда, позволявайки да се фокусирате само и единствено върху музиката.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара