Sony представя нов начин, по който да се наслаждавате едновременно на любима музика и на важните моменти от живота с новия модел изцяло безжични слушалки LinkBuds. Благодарение на своя „open ring“ дизайн с „аудио прозрачност” винаги сте във връзка с околния свят, като можете да забелязвате и чувате всичко около вас, а изключително малкият им размер осигурява плътно прилягане и кристално чист звук и качество на обажданията.

Като използва предимствата на дизайна на LinkBuds и вложените в тях сензори и технологии за пространствен звук, Sony създава, заедно със своите партньори, нови възможности за аудио изживявания, като по-добър AR гейминг, работа от дома, AR звукова навигация и бърз достъп до вашата музика.

Всички ваши светове, винаги във връзка

LinkBuds са с „open ring“ дизайн, който ви позволява да останете свързани с външния свят, когато искате, без това да повлиява на качеството на слушателското ви изживяване.

Чувате ясно звуците от околната среда, така че винаги да чувате, когато някой ви вика по име, докато разговаряте по телефона или си пишете с приятели, докато слушате музика.

Вече не се налага да изключвате слушалките, благодарение на новия изключително компактен и ергономичен дизайн на LinkBuds. С тегло от приблизително четири грама, те са един миниатюрен шедьовър. За разлика от обикновените слушалки за поставяне в уши, защитното покритие на диафрагмата на високоговорителя е вградена в самото тяло на слушалката, за да заема по-малко място. Формата им е разработена благодарение на огромна база данни за формата на човешкото ухо, събирана още от времето, когато Sony представя първите си слушалки за поставяне в уши през 1982 г. Тъй като почти не ги усещате, когато ги носите, те ще са винаги с вас, всеки ден, по цял ден.

Кристално чист звук

Можете да провеждате телефонни обаждания без нежелан шум и с кристално чисто качество на разговора. LinkBuds използват технология за прецизно улавяне на гласа за усъвършенствана обработка на гласовия сигнал. Алгоритъм за шумопотискане на Sony е разработен с помощта на изкуствен интелект за машинно самообучение, който използва над 500 милиона примерни гласови записи, за да разработи система за потискане на шума от околната среда и извличане на чист глас. LinkBuds ви позволяват да чувате хората около вас, когато е необходимо, дори да сте в шумна обстановка.

С LinkBuds можете да се насладите на висококачествен звук. Благодарение на технологията DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) за цифрово подобряване на звука, вашата музика е възстановена с високо качество на аудио сигнала. Интегрираният процесор на Sony, Integrated Processor V1, възпроизвежда всеки детайл от музиката с минимално изкривяване на звука за автентично изживяване, с богат и балансиран звук.

Технологията Adaptive Volume Control автоматично оптимизира силата на звука в зависимост от това къде се намирате, което позволява музиката да се слее изцяло със звуците от околната среда. Това ви дава свобода да слушате любимата си музика с желаната сила на звука във всяка среда за по-добро изживяване, дори и да сте на открито.

Прави ежедневието ви по-лесно

Не позволявайте малкият им размер да ви заблуди. LinkBuds са изключително лесни за употреба, но предлагат голямо разнообразие от високотехнологични възможности. С функцията Wide Area Tap управлявате слушалките си само с върха на пръстите си. С двойно или тройно почукване пред което и да е от ушите си, може да променяте настройките за възпроизвеждане както желаете. Не е необходимо да докосвате самите LinkBuds.

LinkBuds са вашият неотменен помощник, независимо къде сте и дали ръцете ви са заети. С функцията Speak-to-Chat може автоматично да сложите музиката си на пауза, когато говорите с някого. Когато вашият разговор приключи, музиката ви ще започне да се възпроизвежда автоматично. LinkBuds предоставят и hands-free функции, така че можете да получавате информация, да се свързвате с приятели, да настройвате напомняния и много други, с помощта на предпочитания от вас гласов асистент. Просто кажете “OK Google” или “Alexa”.

Лесно и бързо свързване чрез Bluetooth

LinkBuds поддържат удобната нова функция на Google за бързо свързване (Fast Pair), която ви позволява да се сдвоявате лесно с вашите Android устройства. Също така можете да проверите последното място, на което сте оставили своите слушалки. Функцията Swift Pair ви позволява бързо и лесно да свържете своите LinkBunds към лаптоп с Windows 11 или Windows 10, настолен компютър или таблет.

За първи път, когато извадите слушалките от техния калъф, автоматично се появява изскачащ прозорец, което улеснява свързването.

Бърз достъп до любимата ви музика

С помощта на Quick Access можете да конфигурирате своите LinkBuds така, че Spotify да продължи възпроизвеждането на музика само с няколко почуквания, без да е необходимо да докосвате своя телефон.

По-богато изживяване с помощта на Microsoft Soundscape

LinkBuds предлагат подобрени възможности, интегрирани с Microsoft Soundscape. Отворената форма на LinkBuds позволява на потребителите да чуват звукови маркери и сигнали от сгради или кръстовища, като се запазва естественият звук от околната среда. Вградените в слушалките жироскопски сензори могат да засичат посоката, в която е обърната главата, и ви позволяват да чуете откъде идва звукът, без да е необходимо да държите своя телефон.

Вашите слушалки за ежедневна употреба

LinkBuds са идеални за ежедневна употреба. Със степен на водоустойчивост IPX4, водните пръски и потта вече не могат да застанат между вас и вашата любима музика. Може да се насладите на батерия, която може да издържи цял работен ден – 5,5 часа заряд на слушалките, и допълнителни 12 часа заряд на елегантния и компактен калъф. Дори и ако ежедневието ви е забързано и сте постоянно в движение, само с 10 минути зареждане на слушалките получавате до 90 минути време за възпроизвеждане.

Потопете се в звук, идващ от всички страни

LinkBuds предлагат и 360 Reality Audio, Dolby Atmos® и 360 Spatial Sound, което ви позволява да се наслаждавате на любимите си забавления по изцяло нов начин.

С 360 Reality Audio музиката звучи реалистично, сякаш сте на първия ред на концерт на живо или в звукозаписното студио до любимия си изпълнител.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара