Или струват ли си средновековните мъки да изглеждаш като ретуширана снимка, щом метросексуалните мъже у нас се броят на пръсти

Картинката е такава. Преместен до прозореца стол. Върху него аз, боса, с пинсета в ръка скубя косми от големия пръст на крака си. Довечера предстои секс за първи път с нова персона. Правя го толкова усърдно само в такава ситуация. Не искам когато в пристъп на страст започне да ми смуче именно този пръст, да го гъделичкам по небцето с нежелана растителност.

Машината на предсексуалния тунинг се е задействала с пълна сила. Най-вече в главата ми. Мога да мисля само в понятия като кола-маска, нови прашки, дантелени сутиени, лосиони за тяло и парфюми.

Отдавна отмина времето, когато беше достатъчно да си изпереш гащите и да си измиеш краката с чирпанска керемида. Днес хващаш лупата и почваш да оглеждаш повърхностите милиметър по милиметър. Защото живеем в ерата на фотошопа, който, не знам защо, мъжете предполагат, че може да се приложи не само върху снимка в дигитален вид, но и върху живо женско тяло. И не предполагат на какво щавене, стискане на пъпки, мазане, греене на парна баня и обливане с химикали се подлагаме, за да си направим ретуш.

„Мммм, много искам да видя как си правиш интимна прическа”, казва човекът, който довечера ще забоде знамето на покорителя на обезкосмения ми венерин хълм. И вече го усещам как се възбужда само от мисълта за гола жена с бръснач в ръка. Истината, която не знае, е, че не всичко е като в порнофилм, в който той я бръсне между краката, а тя стига до оргазъм. Нещата изглеждат доста по-прозаично. Или със сълзи на очи молиш за упойка в козметичния салон, докато една жена с манталитет на палач маже гореща разтопена смола и дърпа здраво дълбоко враснали косми от най-чувствителното ти място. Или ако нямаш време за тази мазохистична процедура, лягаш по гръб вкъщи. И изглеждаш по следния комичен начин: без гащи, запретнала стара тениска до под гърдите си, подложила стара хавлиена кърпа под задните си части, мажеш депилатоар по междукрачието си, след което пушиш една цигара, докато започне да те щипе там долу, и бягаш с разкрачени крака към банята, за да отмиеш заедно с космите бойното отровно вещество. После няколко часа не можеш да пишкаш, без да простенеш, но това се изчислени жертви във войната за сексуалното щастие. Бръсначът пък е наистина крайна мярка, защото рискуваш да подскачаш на един крак притиснал кървяща резка в гънката между таза и началото на крака. Пък мисълта за приближаването на нещо остро към толкова чувствително място предизвиква една неприятна тръпка в основата на яйчниците ми. Колкото и възбуждащо да се струва това на новия покорител на венериния ми хълм.

Вана с ароматни соли, лосион за тяло, новите прашки, новият дантелен сутиен, чорапите със силикон. Дотук около 200 лева разходи за единия секс, защото нямаш втори шанс да направиш първо впечатление и в такъв критичен миг наличните средства за хигиенизиране и сексапил ти се струват недостатъчни. Вече си готова, като изтребител си.

Среща, такси, „У нас или у вас?” Метросексуалността сред нашенските мъже не е на мода, минава за гейска мода. Имам само една забележка. „Знаеш ли, че ако си обръснеш интимните части, оптически увеличаваш размера с няколко сантиметра?” Но няма да ти помогне да стане по-твърд, това е сигурно, добавям наум. А аз си скубах косъмчетата на пръстите на краката, извита като йога в сложен асан! Какво разхищение на време…

Facebook Twitter Google+

0 Коментара