През 2017 Гал ни обещава едно диво пътешествие с четири ретроградни завъртания на Меркурий, ретроградна Венера и мощни затъмнения.

astroprognoza2017coverweb22287624И всичко това под съпровода на Петльовото кукуригане – призив за действие според китайския хороскоп.

Дванайсетте прогнози в книгата са плод на благословения съюз между астрологията и кабала, с които Гал Сасон се занимава над 20 години.

Акценти за всеки отделен знак през 2017:

Кои са благоприятните дати и дните с предизвикателства? Каква е темата на вашия знак и какви уроци ще усвоявате? Какво общо има Сатурн като планета на кармата с концепцията за тикун в кабала и как това ви засяга? Как се изместват осите на затъмненията и кои знаци ще са „най-потърпевши“? Какво вещае гостуването на Марс – планетата на енергията и силата, сексуалността, лидерството и агресията – в осем от дванадесетте знака? За какво да сте нащрек при четирикратно ретроградния Меркурий? Какво вещае шегобиецът Уран за вашия знак? И какво ви готви Венера – планетата на любовта, изкуството и финансите?

Изобилна, конкретна и полезна информация за действие през 2017! Прочетете, преди да планирате нещо голямо!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара